Can elektrik yeni adresinde hizmete açıldı

Can elektrik yeni adresinde hizmete açıldı

Hakkari'de önemli projelerin elektrik projesine imzasını atan Can Elektrik yeni adresinde hizmete başladı. Birbirinden güzel avizeleri uygun fiyata satan Can elektrik her türlü satış ve montaj hizmeti de sunuyor.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

 Yaklaşık 43 yıldır Hakkari'de büyük müteahhitlerin elektrik projelerini üstlenen Can elektrik, Çolemerik caddesi üzerindeki yeni adresinde Hakkari halkına hizmet vermeye başladı. 

Can elektrik işletme sahibi Metin Can, 1980 yılından beri Hakkari'de büyük müteahhitlerin projelerinde elektrik projelerini üstlendiklerini belirterek, “Elektrik sektörü kendini sürekli yenileyen bir daldır. Binalarda, dairelerde ihtiyacın yanı sıra artık elektrik alanında da görselliğe önem verilmektedir. Biz Can elektrik olarak her türlü elektrik malzemeleri en uygun fiyatlarla satış ve montaj, her türlü uygulama ile, halkımızla beraber nice gelecek günlerde buluşturuyoruz. Birbirinden güzel avizelerimizde 70 ile 700 TL arasında değişmektedir. Halkımıza hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Her zaman halkla beraber gelecek güzel günler diliyoruz. dedi.

ADRES:

Gazi mahallesi Çölemerik cad. ahs karşısı, belediye dükkanları
 

İLETİŞİM: 04382117732 - 05069075629

5.jpg

10.jpg

8.jpg

7.jpg

4.jpg

3.jpg

6.jpg

1.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.