Çağlar Madencilikten deprem bölgesine destek

Çağlar Madencilikten deprem bölgesine destek

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen iki depremin ardından depremzedelere yardım çalışmaları devam ederken, Hakkari merkezli Çağlar Madencilik bölgeye 100 bin TL'lik nakit paranın yanısıra konyener desteğinde bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

'Yüzyılın afeti' olarak adlandırılan depremler Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı.

Tür Türkiye ve Dünyada olduğu gibi Hakkari'de de farklı kesimler tarafından başlatılan yardım seferberliği hız kesmeden devam ediyor.

Hakkari merkezli Çağlar Madencilik de başlatılan yarım kampanyasına 100 bin TL bağışta bulundu. 

Dayanışmanın önemine dikkat çeken Çağlar Madencilik sahibi İsmet Çiftçi "Son zamanların acı felaketi ile karşı karşıyayız. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu acı günde depremzede kardeşlerimizin yaralarını bir nebze de olsa sarmak için Hakkari çapında bir seferberlik başlatıldı. Bizde firma olarak 100 bin TL nakdi desteğin yanı sıra bölgeye 3 adet konteyner tır, iş makineleri ve operatörlerini gönderdik. Dayanışma içinde olup yardım seferberliği içinde olan herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.