Burak Elmas: Fatih Terim ve yöneticilerimiz hakkındaki iddialar gerçek dışı

Burak Elmas: Fatih Terim ve yöneticilerimiz hakkındaki iddialar gerçek dışı

Galatasaray Başkanı Elmas, "Fatih Terim ve bazı Yönetim Kurulu üyelerimize dair kamuoyuna yansıyan iddialar gerçek dışıdır. Yönetim Kurulumuz ortak hedeflerimiz doğrultusunda tek vücuttur" dedi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ve bazı yönetim kurulu üyeleri hakkındaki iddialara tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Burak Elması, "Son günlerde Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim ve bazı Yönetim Kurulu üyelerimize dair kamuoyuna yansıyan iddialar gerçek dışıdır. Hiçbir YK üyemiz Galatasaray SK Başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır" dedi.

"Yönetim Kurulumuz ortak hedeflerimiz doğrultusunda tek vücuttur" diyen Elmas, "Hocamız ile bu bağlamda gerçekleştirdiğimiz görüşmede kendisi, takımımızın geleceğine dair vizyonumuzu paylaştığını ve hayata geçirmek için dün olduğu gibi bugün de tüm çabayı sarf edeceğini bildirmiştir. Camiamızdan, yaratılmaya çalışılan haksız ve suni gündemlere paye vermemelerini rica ederim" ifadelerini kullandı.

Bazı haberlerde Burak Elmas'ın Fatih Terim'in yetkilerini kısıtladığı ve son olarak da Galatasaray Sportif A.Ş.'de yöneticilik teklif ettiği öne sürülmüştü. Elmas'ın transferlerde ise A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar ve idari menajer Uğur Yıldız'ın yerine yönetimin belirlediği bir ekibi görevlendirdiği iddia edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.