Bölge Medya Gazetesinin ikinci Sayısı çıktı
Merkezi Ankara'da bulunan aylık medya organı Bölge Gazetesi'nin ikinci sayısı çıktı.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Ankara'da geçtiğimiz ay yayın hayatına başlayan ve İmtiyaz sahipliğini Hakkarili Gazeteci Halil Taş'ın yaptığı, Genel Yayın yönetmenliğini ise Gazeteci Yazar Hakan Taş'ın yapığı Bölge Medya Gazetesi'nin ikinci sayısı çıktı.
Aylık olarak yayınlanan ve Türkiye'nin 7 bölgesinden haberlerin de yer aldığı gazetenin birinci sayfası Hakkari'ye ayrıldı.
'Hakkari Türkiye'nin Cazibe Merkezi olacak' manşeti ile çıkan gazetede Hakkari ve ilçelerindeki gelişmelere yer veriliyor.

UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
