Birinci günde Hakkari'de çiğ köfte kuyruğu!

Birinci günde Hakkari'de çiğ köfte kuyruğu!

Ramazanın gelmesi ile birlikte iftar sofralarının vazgeçilmezi olan çiğ köfteye yoğun ilgi var. Hakkari'de ise Çiğ Köftenin değişmez adreslerinden biri Hasan Aybak Çiğköftecisi oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ramazanın birinci günü geride kalırken, iftar sofralarının vazgeçilmezi çiğ köfte yine en çok tercih edilen iftarlıkların başında yer aldı. Hakkari'nin Bulvar ve Cumhuriyet caddeleri üzerinde bir çok noktaya çiğ köfte tezgahları kuruldu.

Hakkari'nin en gözde çiğ köftecisi Hasan Aybak'ın iki şubesinin önünde iftara saatler kala uzun kuyruklar oluşması dikkat çekti. 

Bir yandan çiğ köfteciler diğer taraftan pancar satan tezgahtarlar vatandaşların dikkatini çekmeye çalışırken, esnaflar ramazan ayı ile beraber çarşı merkezinde yaşanan ramazan hareketliliğinin günden güne artmasını umut ediyor.

2-20190507092832.jpg

5-447.jpg6-335.jpg1-20190507092832.jpg3-836.jpg4-646.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.