Bir alkış da İsmet Çiftçi'ye

Bir alkış da İsmet Çiftçi'ye

Asrın felaketinde hepimizin canı yandı. Tek yürek olarak dayanışma içerisinde hem acımızı kalbimize gömdük hem de yaramızı sarmaya çabaladık

Maden sektöründeki başarısı ve iş gücüyle adından söz ettiren Çağlar Madencilik Sahibi İsmet Çiftçi, bu zor süreçte desteğini sunarak alkışı ve takdiri hak etti.

Hakan Taş’ın sorularını yanıtlayan İsmet Çiftçi, gözümüze uyku girmiyor diyerek sözlerine şunları ekledi; “Depremin meydana geldiği günden itibaren ihtiyaç sahiplerine hızla ulaşmak,  maddi ve manevi katkı sunmak amacıyla kapsamlı bir çalışma yürüttük. Altı çalışma arkadaşımız ve iş makinalarımız ile arama kurtarma faaliyetlerine katılmak üzere yola çıktık.

Çalışma arkadaşlarımız 15 vatandaşımızı sağ olarak enkaz altında kurtarmayı başardılar. Depremde zarar gören 20 aileye ev temin ederek konaklama imkânı sağladık. 1,5 milyon lira da maddi destekte bulunduk. Sürecin başından itibaren Kriz Koordinasyon Merkezimiz ve ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile irtibat halinde depremde zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarda aktif biçimde yer alarak imkânlarımız nispetinde gereken desteği sağladık.

10 il gibi gözükse de 81 il bu acıyı eşit biçimde yaşadı. Gün dayanışma ve yardım günüdür. Yüce Rabbim bu mübarek kandil hatırına ülkemizi ve milletimizi her türlü felaketten uzak tutsun. Bize ihtiyaç duyulan her alanda yine seve seve yer alacağız.”

Hakkari uzak olsa da her derde en çabuk ulaşandır. 7 den 77 ye herkes maddi ve manevi bu süreçte bölgeye katkı sundu.

Bunlardan biri de işadamı İsmet Çiftçi’dir.

Alkışlar Çağlar Madencilik  Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Çiftçi’ye....

​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.