Bilgi yarışmasının birincisi Hakkari Teknokent Koleji

Bilgi yarışmasının birincisi Hakkari Teknokent Koleji

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlen Sonsuz Bilginin Işığında Liseler Arası Genel Kültür Bilgi Yarışmasının birincisi Hakkâri Teknokent Koleji oldu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve Hakkari merkezden 20 lisenin katıldığı yarışmanın finali Hakkâri Teknokent Koleji ile Fen Lisesi arasında gerçekleştirildi. 

Genel Kültür Bilgisinin ölçüldüğü yarışmada 25 sorudan 16'sını doğru yanıtlayan Hakkâri Teknokent Koleji birinci olurken, Fen Lisesi de 15 soruya doğru cevap verdi.

Her lisenin dört öğrenci ile katıldığı yarışmanın birincisi olan Hakkâri Teknokent Koleji öğrencileri ödülünü İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür'den aldı.

20 lise arasında il birincisi olmanın haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren Teknokent Koleji Müdürü  Reşat Demirer, bu başarıya imza atan öğrencilerini tebrik etti.

Yarışmaya katılımlarından dolayı Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fahrettin Çelik ve Milli Eğitim Şube Müdürü Muharrem Dündan’a teşekkür eden Demirer, yarışmanın düzenlenmesinde emek veren Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Hanlıgil ve ekibine şükranlarını dile getirdi.

Resim

t1.jpg

t2.jpg

Resim

Resim önizlemesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum