Beştaş Hakkari'de halkı Newroz'a davet etti

Beştaş Hakkari'de halkı Newroz'a davet etti

HDP Grup Başkan Vekili Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş yarın kutlanacak olan Hakkari Newroz'u için bildiri dağıtarak halkı programa davetti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Maraş Merkezli 11 İlde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybedenlere adanan 2023 Newroz'u bir çok merkezde kutlanırken Hakkari de ise Newroz programı yarın Tekser'de bulunan otogarda kutlanacak. 

HDP tertip komitesi yarınki Newroz programının hazırlıklarını tamamlarken, aralarında HDP Grup başkan Vekili Meral Danış Beştaş ve Hakkari Milletvekili Sait Dede'nin bulunduğu HDP'liler newroza katılım için bildiri dağıttı. 

Hakkari Newrozu için kente gelen Halkların Demokratik Partisi (HDP) Grup başkan vekili Meral Danış Beştaş, HDP Hakkari Milletvekili Sait Dede ve partililerle çarşı merkezinde esnaf ve vatandaşlara bildiri dağıtarak kutlamaya davet etti.  

1.jpg

2.jpg

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.