Bayram alışverişinin en ucuz adresi

Bayram alışverişinin en ucuz adresi

Türkiye’nin farklı coğrafyalarından gelen esnafların tezgah kuracağı yöresel lezzetler fuarı Belediye Halk Pazarında bayrama hazır. En uygun fiyatlı alışveriş için bize uğrayın.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye’nin farklı ilerinde gelen esnafların yer aldığı yöresel lezzetler fuarı Belediye Halk Pazarında hizmet vermeye devam ediyor.

Eski Hakkari Valiliği yayındaki otopark alanında kurulan pazar her türlü ürünü yüzde 50 indirimli bulmak mümkün.

Tüm ürünlerde şok indirim bayrama özel indirim kampanyası ramazan ayı boyunca devam edecek! Lokum cezerye 70 TL, Afyon dana sucuğu 100 TL, Bursa Zeytini 50 TL

Organizatör Nurettin Bilgili, Hakkari halkının bol çeşit ve uygun fiyata ramazan alışverişi yapabileceği tek adresin Halk Pazarı olduğunu kaydetti.

Bilgili, ”Fuarda zeytin yağı, Mersin Mut Zeytinleri, Bilgiler Kuru Yemiş ve Şekerler, Mersin Gülnar Nar Ekşisi ve doğal pekmezi, Aydın Kestanesi, Aydın Kuru incir, taze helva çeşitleri, tahin, pekmez, pişmaniye,  Meşhur Afyon sucukları, G. Antep baharatları, Lokum çeşitleri, Gümüşhane pestili, tolum ve kaşar peynir, dibek kahvesi, Ceviz ve yüzlerce çeşit ürün yer alıyor. Tüm halkımızı fuara bekliyoruz” dedi.

Hakkari’de bulamadığınız tüm taze ürünleri fuarda bulabilirsiniz.

YER: ESKİ VALİLİK-BELEDİYE HALK PAZARI

İLETİŞİM: +90 507 430 79 211.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

 

dsc-6830.JPG

dsc-6829.JPG

dsc-6832.JPGdsc-6833.JPGdsc-6834.JPG

dsc-6835.JPG

dsc-6837.JPGdsc-6838.JPGdsc-6840.JPG

dsc-6839.JPG

dsc-6841.JPG

dsc-6843.JPG

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.