Battalbey Çiğ Köfte 2 şube ve 5 noktada hizmetinizde

Battalbey Çiğ Köfte 2 şube ve 5 noktada hizmetinizde

Kurulduğu ilk günden bu güne sektöre öncülük Battalbey Çiğ Köfte Hakkari’deki 2 aynı şubesi ve 5 farklı noktada ramazan boyunca hizmetinizde olacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de Mahmut Şen’in girişimleri ile Rüya Plaza birinci katında 2017 yılında hizmet vermeye başlayan ve 2022 yılı başında ikinci şubesini Ziraat Bankası arkası Lahmacun Zade ve Zap Kafe karşısındaki adresinde açılan Battalbey Çiğ köftecisi Ramazanda ayağınıza geliyor.

Taze, sağlıklı ve doğal malzemelerle hazırlanan BATTALBEY çiğköfte ramazan sofranızı süsleyecek.

‘Müşterilerimiz bizim için çok önemlidir’ ilkesi ile hareket eden ve bu yüzden ürünlerin kalitesine özen gösteren Battalbey Çiğköfte yılların tecrübesi ve profesyonel ekibi ile Hakkari halkına en iyi hizmeti vermek için seferber oldu.

Kadın Girişimci Elif Şen’in iftar sofranızın vazgeçilmezi olan çiğ köfteye rahat bir şekilde ulaşabilmeniz için 2 ayrı şubesi ve 5 farklı noktada Hakkari halkının hizmetinde olacaklarını söyledi.

Güvenilir ve kaliteli çiğ köftenin Hakkari’deki tek adresinin Battalbey Çiğköfte olduğunu belirten Şen, “Deneyimli ekibimizle eşsiz Çiğ Köfte Battalbey ile kaliteli halkımıza en kaliteli çiğ köfteyi sunuyoruz. Bunun için; (Ziraat Bankası Yanı), (Kaya Plaza Yanı Evren Bilgisayar önü),  (İdem Market iş bankası Yanı), (Rüya plaza karşısı) ve (Hastane Kavşağı Sağlık AVM) yanında hizmetinizde olacağız” dedi.

ADRES: 1. Şube Rüya Plaza 1. kat - 2. Şube:  Ziraat Bankası arkası Lahmacun Zade ve Zap Kafe karşısı

İLETİŞİM: 0537 857 57 08

cigkoftee.jpg

1.jpg

2.jpg

3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum