Başkan Vekili Epcim, muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Vekili Epcim, muhtarlarla bir araya geldi

Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Hakkari Belediyesinin şehrin altyapı ve üstyapı hizmetlerine yönelik hazırladığı “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında başlatmış olduğu çalışmalar devam ederken, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim de çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere mahalle muhtarıyla toplantı düzenledi.

15 mahalle muhtarının katıldığı toplantıda konuşan Epcim, şehirde şimdiye kadar hiç yapılmamış önemli altyapı ve üstyapı hizmetlerini hayat geçirmek için çalıştıklarını söyledi. Hakkari’nin ihtiyaç duyduğu hizmetleri önemine göre hazırladıkları “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında sıraya aldıklarını ve bu yönlü çalışmaların başlatılıp sürdürüldüğünü kaydeden Epcim, muhtarları da tek tek dinleyerek öncelikli ve önemli taleplerini not aldı.

Epcim, kentteki çalışmaları inceledi

Öte yandan Epcim, “2017 Hakkari Dönüşüm Programı” kapsamında kent genelinde yürütülen çalışmaları inceledi. Çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Bulak ve Berçelan mahallelerinden geçen derelerin ıslahı için başlatılan inşaat çalışmalarını denetleyerek, teknik personellerden bilgi aldı.

Altyapı çalışmalarının tamamlandığı Dağgöl Mahallesi çevreyolu üzerinde yürütülen bitümlü sıcak karışım asfalt kaplama çalışmalarını da inceleyen Epcim, mevcut içme suyu kaynaklarına yenilerini kazandırmak üzere Karşıyaka Mahallesi Katramas semtindeki sondaj kuyusunda yürütülen çalışmaları da denetledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.