Başkan Örnek'ten 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü mesajı

Başkan Örnek'ten 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü mesajı

İYİ Parti Hakkari il başkanı Yıldırım Örnek, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

İYİ Parti Hakkari il başkanı Örnek, mesajında 18 Mart Çanakkale Zaferinde Türk ordusunun kudretini gösteren emsalsiz bir sembol olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Milletimizin tarih boyunca kazandığı en parlak zaferlerden ve en büyük kahramanlık destanlarından birinin yazıldığı Çanakkale, tarihten silinmek istenen, bütün yokluk ve imkânsızlıklara rağmen, vatanını canı pahasına nasıl savunduğunu gösteren, kader birliği etmiş dili, rengi, etnik kökeni farklı vatan evlâtlarının şehit düştüğü yerdir. Üzerinde yaşadığımız topraklar; vatan, bayrak ve millet sevgisiyle şehit ve gazi olan isimsiz tüm kahramanlarımızın bugünkü nesillere armağanı ve ebediyete kadar koruyacağımız yegane varlığımızdır. Onlar, onurlu duruşları ve insanüstü mücadeleleriyle hürriyetimizin ve istiklalimizin ölümsüz sembolleri olmuşlardır. Şüphesiz Çanakkale bir gurur abidesi olduğu kadar bir hüzün abidesidir. Milletimiz; şehitlerinin ve gazilerinin değerini daima bilmiştir. Onları asla unutmamıştır ve unutmayacaktır. Bizler de, tarihiyle övünen, kahramanlarıyla gurur duyan nesiller olarak, şehitlerimizin emanetine kararlılıkla sahip çıkacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde hedeflerimize hep birlikte yürümeye devam edeceğiz. Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. yıldönümünde ebediyete intikal eden kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle ve minnetle anıyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.