Başkan Nevzat Dağlar'ın bayram mesajı

Başkan Nevzat Dağlar'ın bayram mesajı

Gelecek Partisi Hakkari İl Başkanı Nevzat Dağlar Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, birlik, beraberlik, kardeşliğin pekişmesi çağrısında bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kurban Bayramı’nın bir ibadet ve Allah’a yakınlaşmak için bir vesile olduğunu dile getiren Başkan Dağlar mesajında şu ifadelere yer verdi:

Kurban Bayramı özünde büyük bir teslimiyeti ifade eden önemli bir ibadettir. Hakkarili hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Hakk’a yakınlaşmaya vesile olan Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Bayramların ruhunda kardeşlik vardır, birlik ve beraberlik vardır. Bayramlar, toplumumuzda büyük öneme sahip olan bu değerlerin adeta sembolü konumundadır. Hem Allah’a hem de birbirimize yakınlaşmayı umduğumuz Kurban Bayramı’mızı bayram coşkusu ile kazasız, belasız bir şekilde geçirmeyi temenni ediyorum. Umuyoruz ki bayramda dargınlar barışsın, ayrılanlar kavuşsun, kimsesizler, yetimler, öksüzler ve yaşlılar görülüp gözetilsin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.