Başkan Keskin'den 8 Mart mesajı

Başkan Keskin'den 8 Mart mesajı

TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu ve Hakkari Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Sevda Keskin 8 Kadınlar Günü dolayısı bir mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOB8) Hakkari  Kadın Girişimciler Kurulu ve Hakkari Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Sevda Keskin 8 Mart Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile yayımladığı mesajda, Maraş Merkezli 11 ilde meydana gelen deprem felaketinde hayatını kaybeden kadın afetzedeleri andı. 

8 Mart vesilesi ile dayanışma çağrısında bulunan Keskin, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"8 Mart haftasındayız. Kadınlar için değerli bir hafta. Her ne kadar bu sene kutlama havasında olmasa da, 8 Mart  Dünya Kadınlar Gününü kutlarım. Kadınların çalışma hayatında, evde, sokakta vs  kendilerini erkeklerle eşit hissedecekleri, cinsiyetlerinden dolayı ikinci sınıf hissetmeyecekleri bir Dünyada yaşama hayalleri yine dile getireceğiz. Ne yaparsak yapalım aklımızdan hiç gitmeyecek olan bir felaketin bizlerde bıraktığı hasarın neticesinde bölge insanları her konuda önceliğimiz olacaktır. Bölgedeki kadınlar, kadın sorununda da en ağır olumsuzluklara sahip olanlardır. Çocuğunu kaybetmiş, yakınlarını kaybetmiş kadınlar var. Yaşadıkları evleri yuva yapmak için uğraşmış, depremle bütün emekleri yerle bir olmuş kadınlar var. Şimdilerde ise barınmak, çocukların karnını doyurmak, temizlik, banyo, hijyen gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamayan kadınlar var. Dayanışma ile bu zor günleri de  atlatacağımıza inanıyoruz. Güzel günlerde buluşmak ümidiyle" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.