Başkan Keskin, Dr. Funda Toprak'ı makamında ziyaret etti
Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, Dr. Funda Toprak'ı makamında ziyaret etti
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Vali Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi ve Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Funda Toprak'ı makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Toprak, misafirleriyle bir süre sohbet etti.
Hakkâri Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Mesut Keskin, derneklerine sundukları katkı ve desteklerden dolayı Dr. Funda Toprak’a üzerinde adının yazılı bulunduğu el işlemeli bir tablo ve bayan kursiyerler tarafından yapılan el emeği göz nuru nevresim takımı takdim etti.

UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
