Başkan Keskin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

Başkan Keskin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, her koşulda işini özveriyle yapan gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı açıklama yapan TOBB Hakkari Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin tüm gazetecilerin bu anlamlı gününü kutladı.

Keskin, dünyanın dört bir yanında yaşanan gelişmeleri tarafsız ve doğru haber kaynaklarına dayandırarak vatandaşa aktarma konusunda büyük bir özveri ile çalışan gazetecilerin yapmış oldukları vazifenin çok kutsal bir vazife olduğunu söyledi.

Başkan Keskin mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Tüm şartlar altında özveri ile çalışarak toplumun habere, bilgiye ulaşmasını sağlayan siz kıymetli basın emekçilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler gününü kutlarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.