Başkan Kaya’dan Erdoğan’a, Hakkari için Fabrika ve Kentsel dönüşüm talebi!

Başkan Kaya’dan Erdoğan’a, Hakkari için Fabrika ve Kentsel dönüşüm talebi!

AK Parti Hakkari İl Başkanı Zeydin Kaya, Cumhurbaşkanına Hakkari İçin Maden Fabrikası ve Kentsel Dönüşüm Talebinde bulundu.

 

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen 175. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Hakkari için iki önemli talepte bulundu. Kaya, Hakkari’de maden yataklarının değerlendirilmesi ve kentsel dönüşüm projelerinin başlatılması konularını Cumhurbaşkanına iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde gerçekleşen toplantıya, AK Parti İl Koordinatörü Bahattin Yıldız, İl Kadın Kolları Başkanı Güneş Hayva ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Rızgar Özdemir de katıldı.

Toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yapan İl Başkanı Kaya, Hakkari’nin kalkınması ve istihdamın artırılması için Cumhurbaşkanından önemli destek taleplerinde bulunduklarını belirtti.

Kaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Toplantımızda söz alarak, Hakkari ilimizle ilgili çok önemli iki konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza arz ettik.
Birincisi; Hakkari’deki maden yataklarının gün yüzüne çıkarılması ve özel sektörün yanında devletin de güçlü bir kurum aracılığıyla bölgedeki maden sahalarına el atmasını, maden tesisleri ve fabrikalarının kurulması suretiyle istihdam kapılarının açılmasını talep ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımıza gerekli talimatları verdi.
İkinci olarak; Hakkari il merkezi ve ilçelerinde kentsel dönüşüm projelerinin başlatılmasını talep ettik.”

Cumhurbaşkanının Hakkari’ye olan ilgisi ve desteğinden dolayı teşekkür eden Kaya, “Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletimize hayırlı hizmetler yapmaya, kalıcı eserler üretmeye ve kardeşliğimizi daha da güçlendirmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Kaya ayrıca, toplantı kapsamında AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış başkanlığında yapılan Ortadoğu Anadolu Bölgesi İl Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’na da katıldıklarını belirtti.

Hakkari teşkilatının üye çalışmalarında Türkiye genelinde beşinci sırada yer aldığını vurgulayan Kaya, bu başarının teşkilat mensuplarının özverili çalışmalarıyla elde edildiğini ifade etti.

İl Başkanı Kaya açıklamasının sonunda, “Bu başarı, gece gündüz demeden sahada olmanın, vatandaşlarımızla buluşmanın, gönüllere dokunmanın ve milletimizin derdiyle dertlenmenin sonucudur. Emeği geçen tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Rabbim Sayın Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.