Başkan Kaya, Usta öğreticilerle bir araya geldi

Başkan Kaya, Usta öğreticilerle bir araya geldi

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Halk Eğitim bünyesinde çalışan usta öğreticilerle iki ayrı toplantı düzenledi.

AK Parti Hakkari İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda 350 kadın usta öğreticinin  katılımlarıyla “Kadın İstihdamı ve Toplumda Kadının Yeri” adlı programda bir araya geldi. 

Ardından, Aile Destek Merkezine Ziyaret ederek buradaki ADEM bünyesindeki  usta öğreticilerle ve kursa öğrencileri ile bir toplantı düzenledi. 

BU YIL KURSLAR BİR AY FAZLA ÇALIŞACAK.

Burada açıklamada bulunan Başkan Kaya şu ifadelere yer verdi;

''Bu yıl Usta öğretici kurslarımızın çalışma sürelerini, Sayın Valimizle yaptığımız görüşme neticesinde bir ay uzatarak, kadın usta öğreticilerimizin bütçelerine katkı sağlamak istediklerini dile getirdi. Usta öğreticilerin sorunlarını ve taleplerini yerinde dinleyerek çözümler üretmeye gayret göstereceklerini söyledi.

Başkan Kaya, Bu güzel sosyal projelerde emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum' dedi.

kaya-004.jpgak-parti-020.jpgak-parti2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.