Başkan Karahanlı'nın 29 Ekim mesajı

Başkan Karahanlı'nın 29 Ekim mesajı

Atatürkçü Düşünce Derneği Hakkari İl Temsilcisi İş İnsanı Aytekin Karahanlı Cumhuriyetin kuruluşunun yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Atatürkçü Düşünce Derneği Hakkari İl Temsilcisi Aytekin Karahanlı Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü olan 29 Ekim Bayramına ilişkin bir mesaj yayımladı.

Başkan Karahanlı mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet erdem demektir. Cumhuriyet eşitlik, adalet, özgürlük demektir. Cumhuriyet Mustafa Kemal Atatürk demektir. Cumhuriyet dil, din, ırk, mezhep ayırmadan her insanı insan olarak gören anlayış demektir. Cumhuriyet, bilhassa, kimsesizlerin kimsesidir. Tüm halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı içtenlikle kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi  ve vefat  eden gazilerimizi rahmetle anıyor. Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.