Başkan Fahri Şakar’dan Şanlıurfa ve Kahramanmaraş İçin Taziye Mesajı
Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar, son günlerde Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta okullarda meydana gelen silahlı saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlar için başsağlığı, yaralananlar için ise geçmiş olsun mesajı yayımladı.
Başkan Şakar mesajında, “Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yaşanan acı olaylar hepimizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır diliyorum. Yaralanan kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.” ifadelerine yer verdi.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
