Başkan Demirci'den Durankaya'ya müjde

Başkan Demirci'den Durankaya'ya müjde

Hakkari'nin Durankaya Beldesi Belediye Başkanı İsmail Demirci, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile yaptıkları görüşmeler sonucu beldenin ihtiyacı olan bazı yatırımlar için söz aldıklarını söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Durankaya Belediyesi Başkanı İsmail Demirci, aralarında Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Ak Parti İl Başkanı Emrullah Gür, Hakkari Milletvekili Husret Dinç ve ilçe ile belde belediye başkanlarının da yer aldığı heyetin geçtiğimiz hafta Ankara'da çeşitli temaslarda bulunduğunu belirtti.  

Demirci, temaslar kapsamında beldenin ihtiyacı olan spor tesislerinin beldeye kazandırılması için Gençlik ve Spor Bakanlığına müracaatta bulunduklarını ifade ederek, "Bakanlığa yapmış olduğumuz müracaatlar sonucunda talep ettiğimiz;  1 Adet Tip Gençlik Merkezi, 2 Adet Sentetik Çim Yüzeyli Kapalı Halı Saha  4 Adet Tip Mini Çok Amaçlı Açık Voleybol ve Basketbol Sahası kabul edilmiştir. Bu Spor tesislerinin beldemize kazandırılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na sonsuz teşekkürlerimizi sunar, bu tesislerin Gençlerimize, Çocuklarımıza ve Belde halkına hayırlı olmasını dilerim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum