Başkan Çoğaç'tan Yüksekova KPSS açıklaması!

Başkan Çoğaç'tan Yüksekova KPSS açıklaması!

Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) uzun uğraşlar sonucu Yüksekova’da yapılması bölge halkını sevindirirken, Şemdinli ve Derecik’te ikamet eden öğrencileri zorlu yollardan kurtardı.

Kamu Personel Seçme Sınavı (2024-KPSS) lisans sınavı başvuruları başlarken, sınavın Yüksekova^'da da olması öğrencileri sevindirdi.

14 Temmuz'da yapılacak olan KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) sınavı öncesinde başlayan KPSS başvuruları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Aday İşlemleri Sistemi (AİS) ekranı üzerinden erişime açıldı.

“BUNA KATKISI OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ”

KPSS sınavına Yüksekova'da da yapılacak olmasından dolayı mutlu olduğunu belirten Yüksekova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Vedat Çoğaç, “KPSS sınavın Yüksekova’da yapılması çok olumlu bir gelişme oldu . Bu sadece Yüksekova için değil, Şemdinli ve Derecik için de iyi oldu.  Çünkü yol ve masraftan az da olsa kurtuldular. Yüksekova'da yapılması için dershane yöneticileri ve öğrencilerden TAG çalışması vardı. Şükür bugün başvuru formunda yer alan sınav merkezleri arasında Yüksekova da yer aldı. Bize bu imkanı sağlayan ve katkısı olan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.