Başkan Büyüksu'dan yeni yıl mesajı

Başkan Büyüksu'dan yeni yıl mesajı

Yüksekova Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu , yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Esendere Belediye Başkanı Dırbaz Büyüksu, kutlama mesajında, 2024 yılının tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

2024 yılında da Esendere’yi daha ileriye taşıyacak yatırımlara imza atmak için durmaksızın çalışacaklarını dile getiren Başkan Büyüksu “Esendere’mizi daha güzel yarınlara taşımak için yaptığımız çalışmaların verdiği heyecanı, sevinci ve gururu hep birlikte 2023 yılını geride bırakıyoruz. Üzüntü ve sevinçleriyle bir yılı daha geride bırakıp, yeni bir yıla coşku ve umutla giriyoruz. Geride bıraktığımız 2023 yılında altyapıdan üstyapıya, bir çok alanda sürdürülebilir ve yenilikçi çalışmalarla Esendere’yi daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık. Hayata geçirdiğimiz çalışmaların temeline; vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmeyi, doğduğu yerde doymasını sağlamayı, huzur ve güven içerisinde yaşamalarını koyduk” dedi. Büyüksu 2024 yılı kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

 “Hizmete sunacağımız tüm çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi bundan sonrada birinci önceliğimiz hemşehrilerimizin yararı olacaktır. Şeffaf, adil ve katılımcı yönetim anlayışımızı daha da geliştirerek, güzel beldemizi daha da ileriye taşıyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa, sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyor, hemşehrilerimin ve aziz milletimizin yeni yılını en içten duygularımla kutluyorum.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.