Başkan Aydoğdu'dan Engellilere ziyaret

Başkan Aydoğdu'dan Engellilere ziyaret

Hakkari Gençlik Engeliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kent merkezi ve Yüksekova ilçesindeki Engellileri ziyaret etti.

Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği yönetim kurulu Başkanı Yavuz Aydoğdu, Hakkari merkez ile Yüksekova ilçesine bağlı köylerde engelli ve özel Gereksinimli çocukları ve ailelerini ziyaret etti.

Başkan Aydoğdu ve beraberindeki yönetimi ile birlikte köylerde yapmış olduğu ziyaretler sonrasında şu açıklamalar'da bulundu

Biz Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği olarak coğrafya tanımaksızın engelli bireylerimizin yanında olmaya onlara hizmet etmeye devam edeceğiz önümüzdeki tüm engellemelere rağmen engelli bireylerimizin önündeki engelleri kaldırmaya onlar için hizmet köprüsü olmaya var gücümüzle devam edeceğiz bize destek veren tüm kurumlarımız ve değerli hayseverlerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun inşallah başkan Aydoğdu son olarak engelli ve ailelerimizin sorun ve  taleplerini alarak ilgili kurumlara ileteceğini sözünü verdi.

78256481-d2e4-4d4c-b190-0dc83913e334.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.