Başkan Aydoğdu'dan Engellilere gıda desteği!

Başkan Aydoğdu'dan Engellilere gıda desteği!

Hakkâri Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Ramazan ayı dolayısıyla kent genelinden yaşayan yaklaşık 500 engelli ve yetim ailelere hayırseverlerin verdiği desteği ile topladığı gıda kolilerini dağıttı.

Yapılan yardımlarla ilgili yazılı bir açıklamada bulunan Hakkâri Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu; 'Bu yıl kent genelinde yaşayan yaklaşık 500 engelli ve yetim ailelerimize bir aylık gıda ihtiyacını karşılayacak kolileri dağıttık dedi.

 Başkan Aydoğdu şu ifadelerde bulundu;

“Hakkâri Gençlik ve Engelliler Derneği olarak ramazan ayı boyunca engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için toplamış olduğumuz Gıda kolilerini son dağıtımını yaptık. Bizleri bu çalışmada yalnız bırakmayan destek olan bu Hayra destek olan değerli esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Bu hayra vesile olanlardan Allah razı olsun. Rabbim yapmış oldukları hayırları kabul etsin ayrıca kampanya kapsamında 200 yetim çocuğa'da Giyim desteğinde bulunduk ''dedi.

48764a0e-cc8e-4673-8ff4-8c3f2119ee28.jpg

e9162dd6-cb08-4349-89bf-9430dddb4573.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.