Başkan Aydoğdu’dan Çukurca ziyaretleri!

Başkan Aydoğdu’dan Çukurca ziyaretleri!

Hakkari Gençlik ve Engelli'ler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Çukurca kaymakamı Mert Kumcu ve Belediye başkanı Nazmi Demir'i Makamında ziyaret etti.

Dernek faaliyetleri hakkında Kaymakam Kumcu'ya bilgi veren Başkan Yavuz, 'Engelli kardeşlerimizin önündeki engeller sadece engellilerin değil tüm toplumun sorunu olduğunu söyledi.

Kaymakam kumcu, Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , başkan Aydoğdu'ya teşekkür etti.

 Başkan Aydoğdu daha sonra, Çukurca Belediye başkanı Nazmi Demir’i makamında ziyaret etti.

Belediye başkanı Nazmi Demiri makamında ziyaret eden Aydoğdu Çukurca ilçesi ve ilçeye bağlı köylerde yaşayan engelli vatandaşları için yapılması gereken hizmet ve sorun talepleri konuşuldu. Çukurcalı engelli vatandaşlar için belediye bünyesin'de  koordinatör merkezlerin kurulması konusun da başkan Demirden talepte bulundu.

Başkan Aydoğdu ziyaretlerin de Çukurca Anadolu ajansı muhabiri (AA) ve Çukurca Haber genel yayın yönetmeni Mehmet Dayan eşlik etti.

c282a321-4057-41ab-bf48-64cf59114845.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.