Başkan Aydoğdu, engellileri sevindirmeye devam ediyor

Başkan Aydoğdu, engellileri sevindirmeye devam ediyor

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği özel gereksinimli çocukları sevindirmeye devam ediyor.

Hakkâri Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu, Şemdinli İlçesi’nde  ikamet eden %85 yürüme engelli olan İlknur taş isimli özel gereksinimli çocuğa tam donanımlı Akülü tekerlekli  sandalye Desteği’nde bulundu.

Gönüllü hayırseverlerin desteği ile engellileri sevindirdiklerini belirten başkan Aydoğdu, Onların mutluluğuna ortak olmak çok güzel bir duygudur’ dedi.

Aydoğdu;’’Gönüllü hayırseverlerimizin desteğiyle özel gereksinimli çocuklarımız okusun gezsin eğlensin ve mutlu olsun diye bu Engelsiz yaşam desteklerimiz gün geçtikçe yükseltmeye devam ediyoruz. Tohum toprağa engelliler topluma emanettir biz inandığımız yolda yürüyerek tüm engelli kardeşlerimize gönül vermek için daima hizmet vereceğiz ve hizmetlerde köprü olmaya devam edeceğiz. Özel gereksinimli çocuğumuzun yüzündeki mutluluğu ve ailesinin hayır dualarını alarak onların her zaman ve her yerde hizmet ve destek sözünü verdik’’ dedi.

Özel gereksinimli çocuğun ailesi ise, Çocuklarının çok mutlu olduklarını ve hayalini gerçekleştiren, kendilerine her konuda yardım elini uzatan Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu ve Yönetimine teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.