Başkan Aydoğdu, Engelli kızın akülü araç hayalini gerçekleştirdi

Başkan Aydoğdu, Engelli kızın akülü araç hayalini gerçekleştirdi

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Yüksekova ilçesinin Dedeler (Zizan) köyünde evde özel eğitim gören Esmanur Atasoy ve İsmail Nişo'yu evlerinde ziyaret etti.

Hakkari Gençlik ve Engelliler Derneği Başkanı Yavuz Aydoğdu Yüksekova'da Dedeler (Zizan) köyünde evde özel eğitim gören Esmanur Atasoy ve İsmail Nişo'yu evlerinde ziyarette bulundu. Aydoğdu %85 özel gereksinimli Esmanur Atasoy'a ihtiyacı olan AKÜLÜ tekerlekli sandalye desteğinde bulundu.

43-65

Aydoğdu; "Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yüksekova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sayesinde özel gereksinimli olan kardeşlerimiz çok güzel bir evde eğitim görüyorlar. Emeği geçen İl ve ilçe Milli Eğitim Müdürlerine ve değerli öğretmenlerimize teşekkür eder, kalbi şükranlarımı sunarız" dedi.

Engelleri kaldırmaya devam edeceğini ifade eden Başkan Aydoğdu "Gönüllü hayırseverlerin  desteğiyle Coğrafya tanınmakızın bu tür özel gereksinimli çocuklar okusun, gezsin,  eğlensin ve mutlu olsun diye bu tür egelsiz yaşam desteklerini gün geçtikçe yükseltmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

45-127

Engellilere hizmetlerinin devam edeceğini belirten Aydoğdu:'' Tohum toprağa engelliler topluma emannetir. Biz inandığımız yolda yürüyerek tüm engelli kardeşlerimize gönül vermek için daima hizmet vereceğiz ve engellilere köprü olmaya devam edeceğiz. Özel gereksinimli  çocuklarımızın yüzündeki mutluluğunu ve ailesinin hayır dualarını alarak onlara her zaman ve her yerde hizmet ve destek sözünü verdik. Özel ve güzel çocuklarımızın dilindeki hayır duasını alarak bir nebze de olsa mutlu edebildik.Biz beraber güçlüyüz. Karanlığa bürüneceğine bir ışıkta sen yak" diye konuştu.

Nişo ve Atasoy Aileleri  ise  Başkanı Aydoğdu ve yönetimine teşekkür etti.

78-84

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.