Başkan Arslan'dan alternatif yol açıklaması

Başkan Arslan'dan alternatif yol açıklaması

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari için acilen alternatif bir yol ve köprünün acilen yapılması gerektiğini söyledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Abdi Arslan, Hakkari için acilen alternatif bir yol ve köprünün acilen yapılması gerektiğini söyledi.

Başkan Arslan, inşallah bu felaketten sonra sesimizi duyan olur dedi. Arslan," Yaklaşık iki yıldır Hakkari -Van arası alternatif bir yol yapılması için çalmadık kapı bırakmadık.

Ulaştırma Bakanından, Türkiye Büyük Millet Meclisinde grubu bulunan siyasi partilerin Genel Başkan yardımcılarına, Karayolları genel müdürleri ve bölge müdürlerine kadar her yere gittik. Allah muhafaza olası bir depremde giriş-çıkışı tek olan ilimizde çok büyük acılar yaşanabilir.

Çünkü yağmurlar dahi yağdığında Hakkari-Van Karayolu üzerindeki Depin'den yukarı onlarca defa kaya düşmesi sonucu insanlar can kaybı ve maddi hasarlı kazalar yaşanmış olduğu bilinmektedir.

Hakkari halkının talebi olan alternatif bir yolun yapılması ile en yakın komşu iller olan Van ile Şırnak iline ulaşım 1 saate inecektir. Çok geç olmadan bu alternatif yolun açılması depreme karşı alınacak tedbirlerin en önemli maddesi olmalı" şeklinde konuştu.

05.jpg

09.jpg

1.jpg

2.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum