Başkan adayı Ölmez, İlde 1. Ülkede 63. vergi rekortmeni oldu

Başkan adayı Ölmez, İlde 1. Ülkede 63. vergi rekortmeni oldu

AK Parti Hakkari Belediye Başkan adayı iş insanı İsmet Ölmez, Gerçek usulde gelir vergisi mükellefi olarak vergi rekortmenleri sıralamasında il birincisi ve Türkiye 63'ü oldu.

Gerçek usulde gelir vergisi mükellefi olan İsmet Ölmez, vergi rekortmenleri sıralamasında il birincisi ve Türkiye genelinde ise 63'ü oldu.

 Kurumlar vergisi mükelleflerinden Meskan Ölmez Madencilik Limited şirketi vergi rekortmenleri sıralamasında il birincisi olan Ölmez'e plaketi Hakkari İl Defterdarı Hakkari Defterdarı Ramazan Özdemir tarafından takdim edildi.

Ölmez'e başarılar dileyen Müdür Özdemir, kendisini tebrik etti.

Başkan adayı Ölmez ise, Hakkari her zaman devleti ve halkın yanında olduğunu belirterek, hizmet etmeye devam edeceklerini söyledi.

ismet-olmez-vergi-rekortmeni-1.jpg

416b8bf3-3801-4b92-842c-44992bdc270d.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.