Başaran ailesinin mutlu günü VİDEO
Hakkarili esnaf Yakup Başaran ile Leyla Demir çifti için iki gün iki gece düzenlenen kır düğünü renkli görüntülere sahne oldu.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Hakkari’de kuruyemiş sektöründe yıllardır kaliteli hizmet veren “By Carnawall Kuruyemiş”in sahibi genç girişimci Yakup Başaran ile Leyla Demir çifti görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
Sağdıçlığını Çevre ve Şehircilik İl Müdür Yardımcısı İlyas Başaran’ın yaptığı düğün törenine siyasi parti temsilcileri, kanaat önderleri, kurum müdürleri ile yüzlerce davetli katıldı.
İki gün iki gece süren düğün töreninde davetliler Kürtçe ve Türkçe müzikler eşliğinde kol kola girerek doyasıya eğlendi.
Damadın abisi ve sağdıçlığını yapan İlyas Başaran, bu mutlu günlerinde kendileri yalnız bırakmayarak düğün törenine katılan tüm davetlilere teşekkür etti.












