Barzani’den Hakkari -  Van standına ziyaret

Barzani’den Hakkari - Van standına ziyaret

Irak'ın Dohuk Turizm Fuarına katılarak Van’ın tanıtımına katkı sunan Van Gölü Havzası Turizm Derneği (VAHATUDER), standını Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Masrur Barzani ziyaret etti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari Tur (Bubi Van Turizm) yetkilisi Ebubekir Zirek, Şenler Oteli Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Şen, Van Gölü Havzası Turizm Derneği (VAHATUDER) Başkanı Abdullah Tunçdemir, Elite World Otel Genel Müdürü Oktay Aksoy, Elite World Otel Satış Pazarlama Müdürü Salih Çiftçi, Ramada Otel Genel Müdürü Mustafa Öksüz, Şamran Otel Genel Müdürü Recep Saruhan, Taht Palace Otel Genel Müdürü Reşit Takar, Grand Deniz Tesisleri Genel Müdürü Deniz Deniz, Ramada Otel personeli Baver Bor ve turizmci Senar Bahadır ile birlikte Kuzey Irak Dohuk Turizm Fuarında Van’ın tarihi, doğal güzelliklerini tanıtıyor.

 “23 kişilik heyet Van’a geliyor”

Erbil-Dohuk-Sülemaniye-Kerkük -Zaho şehirlerinin acente ve turizm müdürlerinden oluşan 23 kişilik heyet Van Expo Fuar ve Kongre Merkezinde 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Van Turizm ve Seyahat Fuarına katılacağını söyleyen Van Gölü Havzası Turizm Derneği Başkanı Abdullah Tunçdemir, “Kuzey Irak Dohuk Turizm Fuarında Van’ımızı en güzel şekilde tanıtarak temsil ediyoruz. İnsanlar standımıza yoğun ilgi gösteriyor. Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Masrur Barzani standımızı ziyaret etti. Kendisine Van’ımızın tarihi doğal güzelliklerini anlatarak Van’a davet ettik. Ayrıca Erbil-Dohuk-Sülemaniye-Kerkük -Zaho şehirlerinin acente ve turizm müdürlerinden oluşan 23 kişilik heyeti Van’da düzenlenecek fuara davet ettik. Teklifimizi kabul ettiler. 23 kişilik heyetin konaklama, yeme içme gibi giderlerini Elite World, Şahmaran, Ramada, Grand Deniz ve DoubleTree by Hilton otelleri karşılayacak. Dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gördük. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.  

Standı ziyaret eden vatandaşlara Van'ın tarihi ve kültürel yönleriyle ilgili bilgiler aktaran Van heyeti, ziyaretçileri Van’a davet etti. Yöresel ürünler, tarihi ve doğal güzellikleriyle Van'ın her alanda tanıtımı yapılan stant ziyaretçilerin akınına uğruyor.

whatsapp-image-2022-09-29-at-09-14-29-2.jpegwhatsapp-image-2022-09-29-at-09-14-29-1.jpeg

whatsapp-image-2022-09-29-at-09-14-27.jpeg

whatsapp-image-2022-09-29-at-09-14-28-4.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.