Baro Başkanları 47. kez toplandı

Baro Başkanları 47. kez toplandı

Türkiye Barolar Birliği 47. Baro Başkanları Toplantısını yaptı. Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi ile CMK Ücret Tarifesinin ele alındığı toplantıda TBB Staj Yönetmeliği değişikliği değerlendirildi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Türkiye Barolar Birliği 47. Baro Başkanları toplantısını Av. Özdemir Özok Kongre Merkezi’nde düzenledi. 

TBB Başkanı Av. Erinç Sağkan, TBB Yönetim Kurulu Üyeleri, Hakkari Baro Başkanı Avukat Ergün Canan ile çok sayıda Baro Başkanının yer aldığı toplantıda, Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi hakkında bilgilendirme yapıldı ve CMK Ücret Tarifesi hakkındaki süreç ile TBB Staj Yönetmeliği değişikliği değerlendirildi.

Hakkari Barosu'nun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda "Bugün CMK Ücret Tarifesi ve TBB Staj Yönetmeliği değişikliği gündeminin görüşüldüğü 47. Baro Başkanları toplantısına Baro Başkanımız Av.Ergün Canan katıldı" ifadelerine yer verildi.

Image

Image

Image

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.