Baran Bari 'Her Yane' klibi çıktı

Yönetmenliği Burhan Tetik'in yaptığı Sanatçı Baran Bari'nin 'Her Yane' klibi çıktı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Yoluna Doğa fotoğrafçılığı ile başlayan 'Mamoburhan' olarak tanınan Burhan Tetik adını daha çok kısa reels videolarla gündem getirdi.  Yapmış olduğu paylaşımlar sayesinde Hakkari Kültürünü ve Doğasını İl Dışına Çıkarmayı başararak ilimize dışarıdan insanların ilgisini çekmeyi başarmıştır. Yapmış olduğu birçok proje ile kendini tanıtan Burhan Tetik  sosyal medyada birçok olumlu tepki almayı başardı. İstanbul’dan Hakkari ‘ye gelen Sanatçı Baran Bari’nin Her Yane şarkısının klibi çekerek  adını yönetmenlikle duyurdu.

Hakkari’nin Doğasını ve Kültürünü İlk defa Gören Baran Bari Hakkari’ye Hayran Kaldığını ve Klip Çekimi Boyunca keyif Aldığını belirterek, Hakkari Halkının Yoğun İlgi ve alakalarından dolayı memnun olduğunu dile getirdi. 

Baran Bari ‘’Klip çekimlerim boyunca rehberlik ve danışmalık yapan Kemal Özdemire'de Teşekkür Etti’’.

Klipte Emeği Geçenler:

Yönetmen= Burhan Tetik (MamoBurhan) 

Aranje = Ezman Stêrk

 Kurgu ve Montaj = Rıdvan Yıldırım 

Drone = Nurettin Sayın 

 Kemal Özdemir

Ramazan İlhan (Rampe) 

eca540d8-9a88-46a3-85d7-c61fe8d3d788.jpg

04fb7100-0862-4f05-9081-dd83a936c7ab.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.