Bakan Soylu: Afet bölgelerinde güvenlik ve asayiş problemimiz yok

Bakan Soylu: Afet bölgelerinde güvenlik ve asayiş problemimiz yok

Bakan Soylu, "Afet bölgelerinde güvenlik ve asayiş problemimiz yok" dedi. Aynı saatlerde açıklama yapan Bakan Koca da deprem bölgesinde salgın tehlikesinin bulunmadığını belirtti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgesi Hatay'da açıklamalarda bulundu.

Afet bölgelerinde güvenlik ve asayiş ile ilgili herhangi bir sorunun olmadığını kaydeden Bakan Soylu, "Afet bölgelerinde güvenlik ve asayiş problemimiz yok. Şu anda böyle bir problem yok, başta da böyle bir problem yoktu" ifadelerini kullandı.

Soylu, "Spor alanlarını siyaset meydanına çevirmek isteyenler; devletin, milletin, sivil toplum kuruluşlarının burada ortaya koyduğu çabaya kulak versinler" dedi.

Bakan Koca: Enkazın yoğun olduğu bölgedeki çadırların yerleşimini değiştirmeye başladık

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Hatay'da açıklamalarda bulundu.

Afet bölgesinde herhangi bir salgının söz konusu olmadığını kaydeden Bakan Koca, enkaz alanındaki çadırların konumu ile ilgili olarak da "Enkazın yoğun olduğu bölgedeki çadırların yerleşimini değiştirmeye başladık" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.