Babacan'dan Hakkari'de esnaf ve STK ziyareti

Babacan'dan Hakkari'de esnaf ve STK ziyareti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Partisinin Hakkari İl Başkanlığının açılışını yapıp, esnafı ziyaret etti. STK temsilcileri ile bir araya gelen Babacan ilgilierden kentin sorunlarını dinledi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Demokrasi ve Atılım Partitis (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan partisinin Birinci Olağan Kongresinin ardından DEVA Partisi İl binasının açılışını yaptı.

İl Başkanı İbrahim Piruzbeyoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Korkmaz ile partililerin eşlik ettiği Babacan  daha sonra Bulvar ve Cumhuriyet Caddeleri üzerinde esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Yoğun ilgi ile karşılanan Babacan taleplerini aldığı esnaftan umutlu olmalarını istedi.

Esnaf ziyaretinin ardından Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığını ziyaret eden Babacan daha burada HATSO Başkanı Servet Taş ile Meclis Başkanı Mahir Çallı tarafından karşılandı. Burada Meslek odaları ve STK temsilcileri ile basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Hakkari Barosunu ziyaret eden Babacan Baro Başkanı Ergün Canan ile bir süre görüştü. 

Geceyi kentte geçirecek olan ve kanaat önderleri ile bir araya gelmesi beklenen Babacan'ın Hakkari temaslarına ilçe ziyareti ile devam edeceği öğrenildi.  

01-240.jpg02-183.jpg04-129.jpg03-148.jpg

05-102.jpg06-066.jpg07-068.jpg08-050.jpg

09-034.jpg10-193.jpg11-146.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum