Ayı, Çukurca'da arı kovanlarına saldırdı

Ayı, Çukurca'da arı kovanlarına saldırdı

Hakkari'nin Çukurca ilçesi karayolunda bulunan aralı kovanlar ayıların saldırısı sonucu tahrip edildi.

Hakkari-Çukurca karayolu Narlı köyü ile Köprüllü arasında bulunan Zap vadisi kenarındaki sahipsiz aralı kovanlara ayılar saldırdı.

Yolda geçen vatandaşlar tarafından görüntülenen aralı kovanların 5 tanesinin tahrip edildiği görüldü.

Arılı kovaların kime ait olduklarını bilmediklerini ifade eden vatandaşlar, sahibinin ortaya çıkmaması sonucu tüm aralı kovanların ayılar tarafından tahrip edileceğini belirttiler. 

kovan-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum