
Aydın Aydın Hakkari'de sahne aldı
Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Aydın’ın TRT Kurdî’de sunduğu "Çepik" programı bu hafta Hakkari'de yapıldı.
HAKKARİ OBJEKTİF HABER
Türk Halk Müziği Sanatçısı Aydın Aydın’ın TRT Kurdî’de sunduğu "Çepik" programının bu haftaki durağı Hakkâri oldu.
30 Ağustos etkinlikleri kapsamında düzenlenen programa Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.
Büyük Taarruz'un 100.yılında canlı olarak yayınlanan ve kentin gelenek- göreneklerinin yansıtıldığı canlı yayında protokol ve vatandaşlar kol kola girerek halay çekti.
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.