Avukat Gülabi Seven’in Acı Günü  

Avukat Gülabi Seven’in Acı Günü  

Hakkarili Avukat Gülabi Seven’in babası eski muhtar Ramazan Seven, korona virüse (COVİD-19) yenik düştü.

Hakkarili Avukat Gülabi Seven’in babası Ramazan Seven (60) Hakkari Devlet Hastanesinde korona tedavisi görürken enfeksiyona da yakalanınca tedavisi için Batman’a götürülmüştü. 

Seven,” Yaklaşık 20 gündür COVİD-19 tedavisi gördüğü Batman’da akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Cenazesi araç konvoyuyla kente getirilen rahmetli Seven, Sümbül Mahallesi aile kabristanında toprağa verildi. 10 çocuk babası Seven için korona virüs tedbirleri kapsamında taziye kurulmayacağı öğrenildi. 

HAKKARİ OBJEKTİF HABER ailesi olarak merhuma Allah'dan rahmet, sevenlerine ve değerli ailesine sabır diliyoruz.  

Taziye Telefon Numarası;Oğlu Av. Gülabi Seven;0541 620 3533

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum