Atlı'dan Şemdinli'ye ziyaret!

Atlı'dan Şemdinli'ye ziyaret!

Sılehi Aşireti Lideri Alayı Atlı Şemdinli ilçesinde temaslarda bulundu. Hakkari Esnaf Odaları Birlik Başkanı Muharrem Tekin'i ziyaret eden atlı odanın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari ve Van'da farklı kesimler ile bir araya gelen Sılehi Aşireti Lideri Alayı Atlı bu defa Şemdinli ilçesinde temaslarda bulundu. 

Beraberindeki kalabalık bir gurup ile önce Yüksekova ilçesine geçen ve burada dernek ziyareti yapan Atlı daha sonra Şemdinli ilçesine geçti. 

Şemdinli'de Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin ve yönetimini ziyaret eden Atlı, Başkan Tekin'den çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Ziyarete ilişkin sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Hakkari Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Tekin, "Sayın Mehmet Alayı Atlı Beyi ve beraberindeki misafirlerimizi ağırlamaktan mutluluk duyduk. Nazik ziyaretiniz için Yönetim Kurulum adına teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Image

Image

Image

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
10 Yorum