Atlı'dan Şemdinli ve Derecik ilçelerine çıkartma

Atlı'dan Şemdinli ve Derecik ilçelerine çıkartma

Sılehi Aşireti lideri Mehmet Alayı Atlı Şemdinli ve Derecik ilçelerinde bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Kendisine MÜSİAD Hakkari il başkanı Adnan Öveç ve kalabalık bir akraba grubu eşlik etti.

1.jpg

İlk olarak Ortaklar(Bêsusin) köyünde Erden ailesine taziye ziyaretinde bulunan Atlı ve beraberindekiler köy ileri gelenleriyle bir süre hasbihal etti.

2.jpg

Daha sonra muhtar Nuri Kaya’nın annesinin vefatı dolayısıyla Anadağ (Navberojan) köyünde de taziye ziyaretinde bulunan Mehmet Alayı Atlı, Adnan Öveç ve beraberindeki kalabalık Derecik ilçe merkezine geçti.

3-001.jpg

Derecik ilçe merkezinde Kaymakam Doğukan Mızrak’ın da katıldığı yemekte bir arayan gelen Atlı ve beraberindekiler ilçede yoğun bir ilgiyle karşılandı. Derecik belediye başkanı Ekrem Çetinkaya’yı makam ziyaretinde de ilçe sorunları ve güncel siyaset üzerine görüşler dile getirildi.

1-001.jpg

Gerdi aşireti kanaat önderlerinden Cemil Kaya’yı da evinde ziyaret eden Atlı ve beraberindekiler buradan Umurlu (Gerane) köyünde Vural ailesinin taziye ziyaretinde bulundu. Burada Eski belediye başkanı ve Gerdi aşireti kanaat önderlerinden Kasım Demir’i de ziyaret edip bölgenin ihtiyaçları ve açılacak olan Derecik sınır kapısının son durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Şemdinli ilçe merkezine geçen Atlı ve beraberindekiler İş insanı Yusuf Çiftçi’yi işyerinde ziyaret etti.

Atlı daha sonra beraberindeki Öveç ve kalabalık ekiple Şemdinli ilçe kaymakamı Batuhan Taşgın’ı makamında ziyaret etti.

4-001.jpg

Son olarak Üzümkıran köyü muhtarı Necmettin Fırat ve köy korucubaşı Fazıl Fırat’ı evinde ziyaret eden Atlı burada da köy sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Şemdinli ve Derecik ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Sılehi Aşireti Lideri Alayı Atlı, "Bizler her daim halkımızın içinde olmaya gayret ediyoruz. Hakkari’nin her karışını gezmeye, her ferdine ulaşmaya ve sorunlarını dinlemeye gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizin gösterdikleri yoğun ilgi bizi gerçekten çok mutlu etti. İnsanımız hizmetin en güzeline layıktır ve biz de yüce Allah’tan bu hizmetler için hizmetkar olmayı temenni ediyoruz. Bugün ayrıca her adımımızda bizlere eşlik eden MÜSİAD Hakkari il başkanı Adnan Öveç’e de şükranlarımı sunmadan geçemeyeceğim" ifadelerini kullandı.

5-001.jpg

7.jpg

6-001.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum