ASRİAD Başkanı Demir'den Bayram mesajı

ASRİAD Başkanı Demir'den Bayram mesajı

Asrın İşadamları Derneği (ASRİAD) Hakkari Şube Başkanı İş İnsanı Nazmi Demir Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Ramazan  Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan ASRİAD Hakkari Şube Başkanı İş İnsanı Nazmi Demir, bayramların dayanışma, kardeşlik ve beraberlik günleri olduğunu söyledi. 

Demir mesajının devamında şu ifadelere yer verdi. “Ramazan  Bayramı`nda da her bayramda olduğu gibi, dostluğumuzu, sevgimizi, aşımızı, ekmeğimizi, soframızı, hüznümüzü, sevincimizi en sıcak şekilde sevdiklerimizle paylaşacağız. Alışık olmadığımız süreçlerden geçerken hayatımıza da bu doğrultuda yön vermeye başladık. “Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan kardeşliğimizi daha da güçlendiren bu güzel Ramazan  Bayramı coşkusunun, başta Hakkarimize , ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini Allah’tan temenni ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.