Arslan: Sağlık çalışanlarımız insanımızın umududur

Sağlık-Sen Hakkari Şube Başkanı Nazif Arslan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile yayımladığı mesajda sağlık çalışanlarının dün olduğu gibi bugünde yarında insanların umudu olduğunu belirtti.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile yazılı açıklama yapan Hakkari Sağlık-Sen Şube Başkanı Nazif Arslan, her türlü zorlu şartta canla başla çalışan hemşiresinden doktoruna, 112 çalışanından tıbbi sekreterine, teknikerinden hizmetlisine vefakar ve cefakar sağlık çalışanlarının tamamının vazifelerini büyük bir sorumluluk ve çok yüce bir kutsiyetle yerine getirdiğini kaydetti.

Sağlık ordusunun en karanlık günlerde fedakarlıklarıyla, özverileriyle ve vicdanlarıyla her zaman insana umut olduğunu ifade eden Arslan, “Bu umudu, en son yaşanan depremlerde yine gördük. Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle yaşanan büyük yıkımda, tüm sağlık çalışanlarımız büyük bir sorumlulukla ve insanüstü bir çabayla yaraları sarmaya çalıştı. Enkazın başında, sahra hastanelerinde, köy köy, mahalle mahalle insanımıza şifa dağıttı. Ülkemizin başı sağ olsun." dedi.

Arslan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Her türlü zorlu şartta canla başla çalışan isimsiz kahramanlarımız, toplumun sağlığı için; Uykusundan vazgeçti. Çocuğundan vazgeçti. Ailesinden vazgeçti. Canından vazgeçti. Ama amacı insanı yaşatmak olan kutsal mesleğinden asla vazgeçmedi. Şiddet görürken vazgeçmedi. Selde vazgeçmedi. Yangında vazgeçmedi. Pandemide vazgeçmedi. Depremde vazgeçmedi. Hemşiresinden doktoruna, 112 çalışanından tıbbi sekreterine, teknikerinden hizmetlisine vefakar ve cefakar sağlık çalışanlarının tamamı, vazifelerini büyük bir sorumluluk ve çok yüce bir kutsiyetle yerine getirmektedir. Sağlık ordumuz, ülkemizin ve milletimizin en karanlık günlerinde; fedakarlıklarıyla, özverileriyle ve vicdanlarıyla…"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.