Ankara’da Hakkarilileri buluşturan düğün

Ankara’da Hakkarilileri buluşturan düğün

Hakkarili Avukat Melih Çallı ile İnşaat Mühendisi Büşra Çallı Ankara'da düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Genç çift için bu pazar günü de memleketlerinde düğün yapılacak.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Pinyanişi Aşiret Liderlerinden Abdulgani Çallı’nın başarılı işadamı oğlu Bülent Çallı’nın Avukat oğlu Melih Çallı İnşaat Mühendisi Büşra Çallı ile dünya evine girdi. 

Naif Çallı ve Bülent Çallı, İkisi yakın akraba, ikisi Ankara’da ikamet ediyor. Alanları farklı olsa da başarılarıyla uluslararası arenada övgüyü ve alkışı hak eden iki başarılı işadamı.

Büşra Çallı, Ankara’da iyi bir eğitim alan Naif Çallı’nın kızı. Melih Çallı, hep adaleti, haklıyı, doğruluğu savunduğu için Avukat olmak istedi. Gençler çok mutluydu fakat onlardan daha mutlu olan ise damat ve gelinin babalarıydı.

Naif Çallı, kızı için Ankara’nın en şık mekanı olan meşhur Günay Restoran da bir düğün merasimi tertipledi. Bini aşkın davetlinin katıldığı düğünde Büşra - Melih Çallı çiftinin nikah şahitliğini Hakkari eski Milletvekilleri Dr. Rüstem Zeydan, Fehmi Öztunç, Evliya Parlak ve Eski Belediye Başkanları Şükrü Çallı yaptı.

Çallı ailesi kendi kültürüyle, geleneklerine uygun dillere destan bir düğün şöleni ile Ankara’yı sallarken, gelin ve damada 2 kilo altın ile 3 milyon TL nakit para hediye edildi.

Gelinin babası İşadamı Naif Çallı hüzünlü değil aksine en mutlu gelin babasıydı. Çünkü öz yeğeni olan ve oğlu kadar sevdiği Melih Çallı ile hayatını birleştiren kızının mutluluğunu halay başını çekerek geceye neşe kattı.

Damadın babası Bülent Çallı ise zaten hayatının en mutlu anlarını eşi Saniye Çallı ile objektiflere poz vererek yansıtıyorlardı.

Düğüne katılan bütün davetlilere tek tek teşekkür eden İşadamı Bülent Çallı, “Ankara’da gerçekleştirmiş olduğumuz kız tarafının düğün merasimiydi. Bizim düğünü Hakkari merkezde Kıran Mahallesinde 24 Temmuz 2022 Pazar günü yapacağız. Yurtiçi ve yurtdışında bulunan yaklaşık 7 bin dost ve akrabalarımızı davet edeceğiz. Ben bir baba olarak çok heyecanlıyım. Oğlum çok şükür mezun olarak sevdiği mesleğe kavuştu. Avukat oldu. Gönlünü kaptırdığı Büşra Çallı ile de hayatını birleştiriyor. Biz nerede olursak olalım asla memleketimizden, kültürümüzden kopmadık. O yüzden düğünümüzü memlekette gerçekleştireceğiz. Bu mutlu günümüzde tüm dost ve yakınlarımızı görmekten onur duyacağız. Darısı tüm gençlerimize” ifadelerini kullandı. 

Haftaya Pazar günü Hakkari’de yapılacak düğün için hummalı hazırlıklar yapılıyor. Öyle anlaşılıyor ki bu düğün çok konuşulacak.

Çallı çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

whatsapp-image-2022-07-18-at-13-28-12.jpeg

whatsapp-image-2022-07-18-at-13-28-13-1.jpeg

whatsapp-image-2022-07-18-at-13-28-13.jpeg

4.jpg

2-001.jpg

6.jpg

8.jpg

 

1.jpg

3-001.jpg

5.jpg

7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum