Amedspor ilk yarıyı lider bitirdi

Amedspor ilk yarıyı lider bitirdi

Amedspor, kendi sahasında karşılaştığı Menemen Spor'u 2-1 mağlup ederek, ligin ilk yarısını lider bitirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’nci Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor, kendi sahasında Menemen Spor'u 2- 1yendi. Tahir Elçi Şehir Stadyumu’nda oynanan maçta, binlerce Amedspor taraftarı takımlarını yalnız bırakmadı. Taraftarlar maç başladığı andan itibaren "Burası Amed buradan çıkış yok" ve " Amed gol gol", "Diren ha  Diyarbakir Diren direnmektir sana can veren” ve "Amed- Batman gerisi yalan" tezahüratlarıyla takımlarına destek verdi. 

Maçın ilk yarısı konuk ekip Menemen Spor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Maçın ikinci yarısında oyun disiplininden kopmayan Amedspor taraftarlarının desteğini arkasına alarak ataklarını geliştirdi. Bu ataklardan Serdar Eylik'in 56’ncı dakikada arttığı golle skor 1-1 oldu. Amedspor 5 dakika sonra takımın en golcü oyuncusu Muhammed Aladdinoğlu sahneye çıktı ve skoru 2-1'e  taşıdı. Maçta başka gol olmayınca Amedspor, Menemenspor'u 2- 1 mağlup etti.

Ligin ilk yarısını galibiyetle kapatan Amedspor puanı 34'çıkardı. Urfa Spor'un bir maçı eksik alması nedeniyle Amedspor ligi birinci sırada bitirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.