Altekin Yeşil Sol'dan Hakkari aday adayı oldu

Altekin Yeşil Sol'dan Hakkari aday adayı oldu

Esendere beldesi eski dönem belediye başkanı Hurşit Altekin Yeşil Sol Parti'den Hakkari Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

14 Mayısta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine 2 aydan az bir süre kalırken, siyasi partilerde milletvekili aday adaylığı başvuru ve değerlendirme süreci ise devam ediyor. 

Yeşil Sol Parti amblemi ile seçime girecek olan HDP'de aday adaylık başvuru sürecinin akşam saatlerinde sona erdiği öğrenildi.

Yeşil Sol Partisinden Hakkari Milletvekilliği için Van'da kurulan komisyona başvuru yapan isimler arasında eski dönem Esendere Belde Belediye Başkanı Hurşit Altekin de var.

Aday adaylığına ilişkin Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Altekin, "Değerli halkımız faşizme karşı mücadelemizi büyütmek ve güç kazandırmak için partimize aday adaylık başvurusu yaptım. Başvuru yapan tüm yoldaşlarıma başarılar diliyorum. Partimize ve halkımıza hayırlı olması dileğiyle" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.