Alp ailesinin mutlu günü!

Alp ailesinin mutlu günü!

Hakkari Ağız Diş Sağlığında memur olarak çalışan Evren Alp aynı hastanede görevli hemşire Kezban Aytekin ile dünya evine girdi.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’nin Tekser Mahallesindeki Gazi İlk Ortaokulu bahçesinde düzenlenen düğüne Hakkari’nin eski esnaflarından H. Aydın Kurşun ve oğulları, Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Servet Taş, Durankaya Eski Belediye Başkanı Fatih Keskin (Slehi aşiret lideri), Yüksekova’dan Zeydan ailesi adına Rojhat Zeydan, Hakkari Ağız Diş Sağlığı Hastanesi Müdürü Harun Aşan ile hastanede çalışan doktorlar ve binlerce davetli katıldı.

Sağdıçlığını Hakkari Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Sekreteri Feridun Alp’ın yaptığı düğüne katılan davetliler yerel sanatçıların seslendirdiği müzikler eşliğinde çektikleri halaylar ile gönüllerince eğlendiler.

Yüksekovalı İş Adamı Teoman Zeydan düğüne çelenk gönderirken, düğüne katılan davetlilere Hakkari yöresinin lezzetli yemekleri ikram edildi.

Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyen Sağdıç Feridun Alp “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan düğünümüze renk katan ve bizleri onurlandıran herkese teşekkür ederiz” dedi.

FOTOĞRAFLAR: İSA YILDIZ - MAVİ PRODÜKSİYON 

foto-galeri-icin-tiklayiniz-005.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum