Akşener'den Erdoğan'a yanıt

Akşener'den Erdoğan'a yanıt

İYİİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt: Giderayak seni çok gergin gördüm, papatya çayı iç

Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında Meral Akşener'e yönelik, "Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, Tayyip ismine de. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni kendinle uğraştırma" dedi. Akşener'den ise "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" yanıtı geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da deprem sonrası atılan temeller üzerinden kendisini eleştiren İYİ Parti lideri Meral Akşener'e "Bizim adımıza dikkat et. Benim adım Tayyip, soyadım da Erdoğan. Erdoğan'a da dikkat et, Tayyip ismine de dikkat et. Konuştuğun zaman buna göre konuş. Beni, kendinle de uğraştırma" dedi.

Erdoğan'ın kendisiyle ilgili sözlerine sosyal medya hesabından cevap veren İYİ Parti lideri Meral Akşener, "Giderayak seni çok gergin gördüm Recep Bey. Akşamları papatya çayı iç, iyi gelir" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.