Akgüz, Çukurca belediye eş başkanlık Aday adaylığını duyurdu

Akgüz, Çukurca belediye eş başkanlık Aday adaylığını duyurdu

Çukurcalı Öğretmen Ferhem Akgüz, DEM partisinden Çukurca Belediye eş başkan aday adaylığını duyurdu.

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlere kısa bir süre kala Hakkâri merkez adayları belli olurken ilçelerinde siyasi partilerde aday hareketliliği devam ediyor.

Hakkâri ve Çukurca ilçesinde yaklaşık 6 yıl vekil öğretmenlik yapıp daha sonra Çukurca Belediyesinde yaklaşık 4 yıl muhasebecilik yapan Ferhem Akgüz Çukurca belediyesi için eş başkan aday adaylığını duyurdu.

Adaylığı için duyuruda bulunan Akgüz; ”Değerli dostlar, Sevgili halkım, Her zamanki gibi zorlu bir süreç içerisindeyiz. Güzel ilçemiz Çukurca’yı biliyor, halkımızı tanıyoruz. Yerel yönetimler alanındaki deneyimlerimiz ile halkımız ve Çukurca için birlikte kazanmak, birlikte yönetmek, bu zorlu sürece karşı, karınca kararınca mücadelenin bir parçası olmak için Dem Partimizin Belediye Eşbaşkan aday adaylığı için başvurumu yapmış bulunmaktayım. Bu sürecin mücadelemizi büyüteceği inancıyla desteğinizi ve katkılarınızı bekliyorum. Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

FERHEM AKGÜZ KİMDİR?

1979 tarihinde Çukurca ilçesine bağlı Kurudere (Marufan) köyünde doğdu. Eğitim öğretim yılını Çukurca’da okudu. Hakkâri Ticaret meslek lisesi mezunu. Dicle üniversitesi muhasebe bölümünde mezun olduktan sonra Anadolu üniversitesi işletme fakültesi bölümü 4 yıllık mezunu. Merkez ve ilçede 6 yıl vekil öğretmenlik yaptı. Çukurca Belediyesinde yaklaşık 4 yıl muhasebecilik yaptı.

Akgüz, Evli ve 3 çocuk babasıdır..

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum