Akaroğlu Baklava lezzette son durak!

Akaroğlu Baklava lezzette son durak!

Yüzde yüz Antep Fıstıklı Gerçek Baklavanın Hakkari’deki tek adresi Akaroğlu Baklava. Unutamayacağınız Lezzetler ile haftanın 7 günü günün 24 saati hizmetinizde!

HAKKARİ OBJEKTİF HABER

Hakkari’de uzun yıllardır faaliyette olan ve birbirinden lezzetli baklava çeşitleri ile müşterisinin damak tadı için seferber olan Akaroğlu baklava en iyi baklava çeşitlerini günlük  olarak müşterisine sunuyor.

Baklava katmer künefe dondurma çeşitleri ile lezzet diyarı Antep’ten getirilen ürünler hem günlük taze hem de daha hesaplı

Aileniz ve arkadaşlarınız güzel vakit geçirebileceğiz Akaroğlu Baklava’da ayrıca soğuk ve sıcak içecekler ve güler yüzlü personelimizle hizmetinizdeyiz! Lezzetin son durağı için Akaroğlu Baklava’ya bekleriz!

Yaklaşan Ramazan ile beraber artan tatlı ihtiyacınız için Akaroğlu Baklavaya uğrayın! Kaliteli ürün, hesaplı alışveriş için tüm dost ve müşterilerimizi bekleriz.

ADRES: AHS AVM karşısı Dominos Pizza Yanı: No:2

SİPARİŞLERİNİZ İÇİN Whatsapp 0532 231 09 58

TELEFON: 0438 211 89 11

6-001.jpg

8.jpg

1-002.jpg

2-002.jpg

7-001.jpg

3-002.jpg

4.jpg

5.jpg

11.jpg

19.jpg

9.jpg

1-003.jpg

4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Yapılan yorumlardan yazarları sorumludur. Kurumumuz hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.